Inici » Àgora » Consell General: Comissió de tràmits ambientals

Consell General: Comissió de tràmits ambientals

Consell General: Comissió de tràmits ambientals

El passat divendres 4 de maig, va tenir lloc a la seu del Consell General de Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms, a Madrid, la primera reunió de la recentment creada Comissió de Tràmits Ambientals (aprovada en la reunió de la XVIII Junta General de Representants celebrada a Múrcia el 17 de novembre de 2017), amb el propòsit de realitzar una guia tècnica en què s’incloguin els procediments en referència a l’obtenció i regularització dels projectes del sector agrari, relatiu a la normativa ambiental regional i nacional.

En aquesta primera reunió, es va parlar de la diferent normativa ambiental que afecta a diferents comunitats autònomes i de quina manera els Enginyers Agrònoms treballaran per realitzar la guia nacional d’tràmits ambientals del sector agrari.

A la reunió van estar presents els diferents membres que formen la Comissió (Col·legis de Centre i Canàries, Castella Lleó i Cantàbria, Catalunya, Llevant, Andalusia, Extremadura i Múrcia). En representació del COEAC, hi va anar el vicedegà, Josep Maria Dimé.

Informarem sobre el resultat d’aquesta Comissió.

Font: COIARM

Share This Post