Inici » Àgora » Obert el procés d’inscripció de les beques HUBarcelona-FCC per estudiar a l’estranger

Obert el procés d’inscripció de les beques HUBarcelona-FCC per estudiar a l’estranger

Es convoquen 5 beques de 50.000 € per cursar estudis de postgrau o màster durant el curs 2015-2016, a l’estranger

El consistori i la Fundació BIT i FCC Servicios Ciudadanos convoquen 5 beques per cursar estudis de postgrau o màster durant el curs 2015-2016, a l’estranger. El procés d’inscripció de les beques, adreçades a universitaris, ja està obert. Cada beca tindrà una dotació de 50.000 euros per ampliar els estudis amb formació relacionada amb l’estratègia smart city.

L’Ajuntament de Barcelona i la Fundació BIT i FCC Servicios Ciudadanos convoquen 5 beques per cursar estudis de postgrau o màster durant el curs 2015-2016, a l’estranger. El procés d’inscripció de les beques, adreçades a universitaris, ja està obert. Cada beca tindrà una dotació de 50.000 euros per ampliar els estudis amb formació relacionada amb l’estratègia smart city. 

Són les beques HUBarcelona-FCC, un programa destinat a persones que tinguin fins a 40 anys en el moment de l’inici del curs acadèmic 2015-2016. Per optar a aquests estudis, els aspirants han de complir amb uns requisits mínims com ser graduats, llicenciats o titulats superiors en una de les universitats que s’especifica a les bases i dins de les ciències experimentals, qualsevol enginyeria o l’arquitectura.

La convocatòria té com a objectiu donar l’oportunitat d’accés a la millor formació especialitzada en el marc de l’estratègia de les ciutats intel·ligents i, específicament, de l’estratègia de la ciutat de Barcelona.

En aquest nou programa de beques, el consistori es compromet a establir un sistema de tutoria o seguiment de les activitats de formació dels becats, i a dissenyar un sistema de pràctiques de manera que els beneficiaris de les beques puguin aplicar i consolidar el coneixement adquirit en projectes d’interès per a la ciutat.

Informació relacionada

Share This Post