Inici » Àgora » Oberta la convocatòria al Programa d’Innovació per a empreses agràries i ramaderes que vulguin resoldre els seus reptes mitjançant tecnologies IoT, dron i blockchain

Oberta la convocatòria al Programa d’Innovació per a empreses agràries i ramaderes que vulguin resoldre els seus reptes mitjançant tecnologies IoT, dron i blockchain

Oberta la convocatòria al Programa d’Innovació per a empreses agràries i ramaderes que vulguin resoldre els seus reptes mitjançant tecnologies IoT, dron i blockchain

Les empreses agropecuàries poden inscriure’s al Programa d’Innovació fins al 2 de maig 2021

En el marc de la iniciativa SmartCatalonia, promoguda pel Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, les comunitats IoT Catalan Alliance i Catalonia Smart Drones sumen sinèrgies per promoure les noves tecnologies mitjançant el Programa d’Innovació.

Aquest programa, obert i gratuït per al conjunt de les empreses participants, té l’objectiu de facilitar l’adopció de les  tecnologies IoT, dron i blockchain en sectors estratègics de Catalunya, entre els quals es troba el sector agropecuari.

El Programa d’innovació es basa en dos eixos fonamentals: d’una banda, donar a conèixer a les empreses de la demanda el valor de les noves tecnologies i, d’una altra, oferir l’oportunitat a les empreses de les comunitats tecnològiques perquè resolguin necessitats reals del sector.

Convocatòria per inscriure reptes sectorials

En aquest aspecte, s’obre la convocatòria adreçada a les empreses agràries i ramaderes perquè inscriguin les seves necessitats sectorials detectades en la seva activitat. Fins al 2 de maig 2021, les empreses agropecuàries podran inscriure els seus reptes, els quals seran presentats als membres de les comunitats IoT Catalan Alliance i Catalonia Smart Drones amb l’objectiu de trobar solucions innovadores mitjançant aquestes tecnologies.

Brokerage event

El programa culminarà amb la celebració d’un brokerage event en format virtual, una jornada de reunions B2B en les quals les empreses tecnològiques presenten les seves solucions als reptes presentats per les empreses agràries i ramaderes.

Data brokerage even: 9 de juny 2021 (L’horari i més informació es passarà a les empreses que participin)

Les activitats organitzades dins del Programa d’Innovació condueixen al conjunt de participants a obtenir beneficis estratègics, com ara la millora de la rendibilitat i producció, aconseguir productes amb major valor afegit, establir nous nínxols de mercat o bé reduir i optimitzar de costos, entre d’altres.

 

Inscripció al programa d’innovació

 

Les comunitats

Les comunitats IoT Catalan AllianceCatalonia Smart Drones impulsades per la Generalitat de Catalunya a través de l’estratègia SmartCatalonia, són les iniciatives que desenvolupen i implementen solucions innovadores a partir de les tecnologies IoT i dron.

El seu objectiu és potenciar la col·laboració entre empreses, centres tecnològics i altres entitats, donar a conèixer els avantatges i les oportunitats que generen aquestes noves tecnologies, promoure l’abast de les solucions desenvolupades pels membres a escala internacional i realitzar activitats que dinamitzin ambdós sectors a Catalunya.

Share This Post