Inici » Àgora » 22M – Dia Mundial de l’Aigua 2021: el valor de l’aigua

22M – Dia Mundial de l’Aigua 2021: el valor de l’aigua

22M – Dia Mundial de l’Aigua 2021: el valor de l’aigua

Valorar l’aigua

El 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua, declarat per les Nacions Unides per a posar de manifest la importància d’aquest recurs vital per a la població i el medi ambient. Aquest any s’ha posat en marxa una campanya a les xarxes socials per a difondre quin és el valor de l’aigua per la societat a través del hashtag #water2me.

Els Enginyers Agrònoms estem compromesos amb el seu ús eficient, la gestió dels recursos hídrics és una de les principals tasques  del nostre dia a dia. En aquest sentit, la Comissió de l’Aigua del Col·legi és un espai de reflexió, anàlisi i debat sobre aquest àmbit. En motiu del Dia Mundial de l’Aigua, des d’aquesta Comissió es va organitzar un #ágora_agrònoms estretament relacionat amb el missatge d’aquest any, sota el títol: “Com millorar la comunicació del sector del regadiu.” A la sessió, es va destacar que cal treballar per a que l’opinió pública conegui els beneficis dels regadius i la gestió del aigua per a l’equilibri territorial, econòmic i ambiental.

Reviu la sessió aquí:

Comunica el valor de l’aigua a les teves xarxes socials

Els enginyers agrònoms treballem per a la gestió eficient d’aquest important recurs per a la vida i, per això, t’animem a que publiquis a les teves xarxes socials què significa l’aigua per a tu afegint el hashtag #Water2me, #ComunicaRegadío i #DiaMundialAigua. 

Enllaços relacionats

Share This Post