Inici » Àgora » Premi Fertiberia a la millor tesi doctoral en temes agrícoles (Convocatòria)

Premi Fertiberia a la millor tesi doctoral en temes agrícoles (Convocatòria)

Premi Fertiberia a la millor tesi doctoral en temes agrícoles (Convocatòria)

Premi Fertiberia a la millor tesi doctoral en temes agrícoles (Convocatòria)

Objecte

Fertiberia convoca el Premi a la millor tesi doctoral defensada durant el curs acadèmic 2017/2018.

La finalitat del Premi és promoure una aplicació racional i responsable dels fertilitzants, compatible amb els criteris d’un desenvolupament sostenible, de manera que el tema haurà d’estar relacionat directament amb la fertilització, els sòls i la seva esmena. El Jurat també valorarà les tesis relacionades amb l’activitat agrícola en general.

Candidats

El Premi, que té caràcter hispanolusità, no estableix cap limitació pel que fa als concursants i no exigeix cessió ni limitació de els drets de propietat sobre el treball premiat. Únicament serà exigida la màxima qualificació: “cum laude” per als treballs presentats a Espanya i “cum laude” o amb distinció equivalent per als presentats en Portugal.

Dotació

La dotació econòmica és de 24.000 euros.

Lloc de presentació de candidatures

Els interessats hauran d’enviar un exemplar i una còpia en format digital de la tesi doctoral llegida juntament amb els treballs publicats de la mateixa, currículum vitae i la certificació del centre que acrediti la seva qualificació a:

FERTIBERIA, Torre Espacio, Pº. de la Castellana, 259-D, Planta 48, 28046 Madrid, indicando en el sobre Ref.: “Premio FERTIBERIA”.

Termini de presentació de candidatures

Fins el 31 d’octubre de 2018.

Bases de la Convocatòria

Descarrega les bases de la convocatòria aquí

Share This Post