Inici » Àgora » Marta Puyuelo rep el IV premi Gent per canviar el món.

Marta Puyuelo rep el IV premi Gent per canviar el món.

Marta Puyuelo rep el IV premi Gent per canviar el món.

Hem reconegut a Marta Puyuelo treballadora de Pepsico Iberia per la seva trajectòria i valors mostrats en matèria de sostenibilitat i RSC.

El passat 17 de desembre vam celebrar l’acte anual de lliurament de premis i distincions. Entre els reconeixements, el premi “Gent per Canviar el Món” vol valorar el treball de les persones que destaquen per esforçar-se a generar canvis que millorin el dia a dia de tots i totes.

A l’acte, el secretari Arturo Sánchez, va introduir a la guardonada de la quarta edició d’aquest premi, Marta Puyuelo, Enginyera Agrònoma  directora de comunicació i responsable de la sostenibilitat a PepsiCo.

Marta, va agrair que se li atorgues el premi, i durant les paraules d’agraïment va recordar i dedicar el guardó a cinc persones que han estat molt importants al desenvolupament de la seva carrera, totes elles Agrònomes.

Quan va entrar a l’empresa de PepsiCo, era molt conscient que entrava en una gran companyia de gran consum, però no tant que entrava en una gran empresa agroindustrial. Actualment, PepsiCo cultiva al voltant de tres milions d’hectàrees a tot el món, i unes setanta-set mil d’elles estan a Espanya.

Marta, es dedica a la comunicació i a la sostenibilitat, i s’encarrega de donar visibilitat externa i interna a tota l’activitat agrària, ja que aquesta es molt desconeguda. Ha volgut destacar que desde PepsiCo van crear els premis acadèmics a la sostenibilitat agrària i que també van llençar una col·laboració amb la plataforma rural ativity de Fademur, per poder recolzar a més de dos-cents projectes d’emprenedoria femenina en àrees rurals, per combatre el despoblament rural.

Finalment, ha remarcat que en l’actualitat els joves no estan atrets pel camp, i el camp està immers amb una transformació digital i sostenible que conjuntament amb la indústria agroalimentària necessiten enginyers Agrònoms. És important seguir treballant per obtenir una agricultura regenerativa i sostenible, i una indústria agroalimentària circular i inclusiva que pugui alimentar a més de 9,7 milions de persones l’any 2050.

Així doncs, ha remarcat que tenim el gran repte de visibilitzar aquesta professió i fer que els joves s’encoratgin amb ella.

Moltes felicitats Marta per la teva labor! Podeu veure tota l’entrega del premi a continuació:

 

Notícies relacionades

Share This Post