Inici » Àgora » Primera reunió de la Comissió de Responsabilitat Social del Col·legi d’Enginyers Agrònoms

Primera reunió de la Comissió de Responsabilitat Social del Col·legi d’Enginyers Agrònoms

Primera reunió de la Comissió de Responsabilitat Social del Col·legi d’Enginyers Agrònoms

El dia 8 d’octubre va tenir lloc la primera reunió que estableix el punt de partida de la Comissió de Responsabilitat Social del Col·legi.

La Comissió de Responsabilitat Social col·legial es va constituir els passat dia 8 d’octubre a la primera reunió que va tenir lloc a la seu de Barcelona. Aquesta està integrada per sis companyes i companys que volen implicar-se en qüestions dels àmbits que atanyen a la Responsabilitat Social. Els membres de la Comissió són la coordinadora de la mateixa i delegada de Lleida, Conxita Villar, les companyes Núria Cañameras, Anna Gras i Astrid Ballesta, i els companys Arturo Sánchez i Miquel Marín.

La Responsabilitat Social  és un terme que s’utilitza per referir-se al compromís dels membres d’una societat, ja sigui com individus o com a col·lectiu, per dur a terme accions que afectin positivament al territori en els àmbits social, econòmic i mediambiental.

A la reunió es va decidir que qualsevol actuació o iniciativa ha de tenir en compte els  17 Objectius de Desenvolupament Sostenible; i per començar, es vol centrar l’acció en dues línees de treball que siguin:

  • Medi ambient i sostenibilitat.
  • La igualtat de gènere, fent èmfasi al baix percentatge de dones que cursen estudis d’enginyeria.

Per tal de fer un diagnòstic sobre les inquietuds i la situació actual del col·lectiu, en breu es farà arribar als col·legiats i col·legiades una enquesta on es tractarà d’analitzar aquesta qüestió a través dels resultats que s’obtinguin, per veure cap a on encaminar les actuacions de la Comissió.

Share This Post