Inici » Àgora » “Reptes i oportunitats de l’agroalimentació pel 2023”. Article del company Fernando Ortega

“Reptes i oportunitats de l’agroalimentació pel 2023”. Article del company Fernando Ortega

“Reptes i oportunitats de l’agroalimentació pel 2023”. Article del company Fernando Ortega

“Reptes i oportunitats de l’agroalimentació pel 2023” és el nou article del company Fernando Ortega, president de la Comissió d’Indústries Agroalimentàries del COEAC. Publicat al diari Food Retail el passat 30 de desembre de 2022, aquest article mostra un anàlisi de les claus de l’any que acaba de començar, en matèria d’agroalimentació.

Segons el company, “El 2023 es presenta incert, amb un creixement econòmic sota mínims i una inflació allunyada de la moderació d’antany”. Ortega considera que “el sector agroalimentari ha de reivindicar-se i treure’s la diana injusta de l’opinió pública, assumint una actitud transparent i divulgadora”. També destaca la importància clau de la innovació i la integració de la sostenibilitat com a estratègia.

En l’article, Fernando Ortega tracta temes com la polarització del consumidor, les grans tasques que cal dur a terme pel bé del sector, la rellevància de la sostenibilitat, la innegable transformació digital, els fons Next Generation UE i la gran adversitat que suposa el canvi climàtic, la qual no podem obviar de cap manera.

Llegeix aquí l’article complet

   

Share This Post