Inici » Àgora » Tres maneres de digitalitzar-te i no quedar-te enrere – Programa ProACCIÓ 4.0

Tres maneres de digitalitzar-te i no quedar-te enrere – Programa ProACCIÓ 4.0

Tres maneres de digitalitzar-te i no quedar-te enrere – Programa ProACCIÓ 4.0

Digitalitzar-se per seguir existint. Aquest és l’objectiu principal del programa ProACCIÓ 4.0 de l‘Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya. Aquest programa ha ajudat en un parell d’anys a impulsar la transformació digital d’un miler de pimes catalanes. Totes elles han treballat per fer plans de digitalització o incorporar tecnologies de la indústria 4.0 com la intel·ligència artificial, la impressió 3D o l’IoT per seguir sent competitives i no quedar-se enrere.

D’altra banda, el programa ha facilitat la formació en tecnologies avançades a més de 220 professionals i ja compta amb més de 350 assessors acreditats: figures imprescindibles per acompanyar a les empreses en el seus processos de transformació. A través del ProACCIÓ 4.0, les empreses poden accedir a serveis, ajuts i activitats d’ACCIÓ per fer el salt cap a la indústria del futur.

Per fer els primers passos, et proposen tres maneres per digitalitzar-te:

  • Metodologia de Diagnòstic Avançat 4.0: Una eina pràctica que t’ajudarà a transformar la teva empresa a través de 12 activitats repartides en quatre fases diferents. Descobreix les eines per assentar les bases de futur!
  • Catàleg de Casos d’ús Indústria 4.0: Et presentem 100 empreses que han fet el salt per aplicar tecnologies de la indústria 4.0. Una guia per inspirar-te i ajudar-te a seguir els seus passos. No t’ho perdis!
  • Advanced Factories: Accedeix de manera gratuïta a l’Advanced Factories, el major congrés sobre indústria avançada i digital i que a finals de març aterra a Barcelona per reunir a més de 17.000 professionals. T’hi esperem!

Font: Butlletí de l’Agència per la competitivitat de l’Empresa ACCIÓ INFORMA 

   

Share This Post