Inici » Àgora » Reunió a la seu del COEAC Barcelona dels secretaris tècnics dels col·legis d’enginyers agrònoms

Reunió a la seu del COEAC Barcelona dels secretaris tècnics dels col·legis d’enginyers agrònoms

Reunió a la seu del COEAC Barcelona dels secretaris tècnics dels col·legis d’enginyers agrònoms

Reunió a la seu del COEAC Barcelona, dels secretaris tècnics dels col·legis d’enginyers agrònoms

El passat 28 de febrer i 1 de març  ha tingut lloc a la nostra seu del COEAC a Barcelona, la trobada entre els Secretaris tècnics dels Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms d’Espanya.

Una reunió de caràcter tècnic en què tots els col·legis d’Enginyers Agrònoms, coordinats pel Consell General, hem abordat diversos assumptes a fi de millorar els serveis als col·legiats, tant professionals com col·legials.

S’han tractat, entre d’altres, temes d’interès per als Enginyers Agrònoms relacionats amb treballs professionals, comunicació, defensa professional, Assegurança de Responsabilitat Civil, Certificació Professional, col·legiació i formació contínua.

La reunió va estar presidida per Álvaro Morilla i van assistir els secretaris tècnics dels 12 Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms i el Secretari Tècnic del Consell General. Destaquem el gran esforç i treball que estan realitzant els col·legis oficials d’enginyers agrònoms per treballar units amb l’objectiu comú de millorar els serveis que des de l’organització col·legial s’ofereix als col·legiats.

Destaquem els efectes positius que aquesta coordinació tenen per als col·legiats: millora en la defensa competencial, pla formatiu comú, millora de la pòlissa de responsabilitat civil i millora en l’atenció al col·legiat.

Durant la trobada de secretaris tècnics es va celebrar un homenatge al company Joan Guim, que va finalitzar recentment la seva vida laboral com a secretari tècnic del Col·legi de Catalunya, i al qual tots els companys agraïm la seva dedicació a la professió i a l’organització col·legial.

sdr

Share This Post