Inici » Àgora » Reunió de la Comissió de secretàries i secretaris tècnics dels Col·legis i el CGCOIA

Reunió de la Comissió de secretàries i secretaris tècnics dels Col·legis i el CGCOIA

Reunió de la Comissió de secretàries i secretaris tècnics dels Col·legis i el CGCOIA

La secretària tècnica del COEAC Maria Jesus Ortiz va participar el passat dimarts 17 de gener a la reunió de caràcter tècnic que, coordinada pel Consell General de Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms (CGCOIA), se celebra de manera periòdica a fi de posar en comú la millora dels serveis als col·legiats i col·legiades, tant professionals com col·legials, que cada col·legi realitza.

La Comissió de Secretaris Tècnics i de l’Exercici Professional del Consell General està integrada pels secretaris tècnics dels dotze col·legis i del seu Consell, i pel degà del COIA d’Astúries, Álvaro Morilla, que presideix la Comissió i Pedro Lara, degà del COIA de la Rioja com a vicepresident.

A la reunió, es van tractar temes d’interès per als enginyers i enginyeres agrònomes col·legiades, entre d’altres, relacionats amb els estudis per accedir a la professió; treballs professionals; comunicació sobre promoció de l’enginyeria agronòmica; defensa professional; el conveni amb la Direcció General del Cadastre; l’Assegurança de Responsabilitat Civil; la Certificació Professional (PE-AQUPE), i la col·legiació i formació continuada dels nostres col·legiats i col·legiades.

A més, també es va destacar l’èxit del treball en equip i de la unió i bon ambient que hi ha entre tots els col·legis. Els assistents coincidien sobre tot allò que redunda en millores i avantatges: la plataforma de gestió col·legial i de visat en línia; el punt d’informació cadastral electrònic; la plataforma de gestió de llibres d’obra; la plataforma de Formació Agrònoms, i l’Assegurança de Responsabilitat Civil Professional.

   

Share This Post