Inici » Àgora » Reunió de secretaris tècnics dels Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms

Reunió de secretaris tècnics dels Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms

Reunió de secretaris tècnics dels Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms

El divendres 14 de febrer els secretaris tècnics dels 12 Col·legis d’Enginyers Agrònoms es van reunir a Madrid

La secretaria tècnica del Col·legi, Maria Jesus Ortiz, va participar en una reunió de caràcter tècnic en què tots els Col·legis d’Enginyers Agrònoms, coordinats pel Consell General, vam abordar diversos assumptes a fi de millorar els serveis als col·legiats, tant professionals com col·legials.

Es van tractar, entre altres, temes d’interès relacionats amb treballs professionals, comunicació, defensa professional, Assegurança de Responsabilitat Civil, Certificació Professional, col·legiació i formació contínua.

La reunió va estar presidida per Álvaro Morilla i van assistir els secretaris tècnics dels 12 Col·legis Oficials d’Enginyers Agrònoms i el Secretari Tècnic de Consell General. Destaquem el gran esforç i treball que estan realitzant els col·legis oficials d’enginyers agrònoms per treballar units amb l’objectiu comú de millorar els serveis que des de l’organització col·legial s’ofereix als col·legiats, com la millora en la defensa competencial (reunió d’assessors jurídics), pla formatiu comú (formacionagronomos), millora de la pòlissa de responsabilitat civil i millora en l’atenció a el col·legiat.

Des del Col·legi treballem per establir sinèrgies i línies de col·laboració per progressar en la millora de la qualitat professional dels enginyers i enginyeres agrònomes.

Share This Post