Inici » Àgora » Signat conveni de col·laboració entre el COEAC i la UdL, per accedir als recursos de les biblioteques de la Universitat

Signat conveni de col·laboració entre el COEAC i la UdL, per accedir als recursos de les biblioteques de la Universitat

Signat conveni de col·laboració entre el COEAC i la UdL, per accedir als recursos de les biblioteques de la Universitat

El conveni permetrà als enginyers i enginyeres agrònomes col·legiades fer ús de les biblioteques de la UdL

Aquest dijous 15 de desembre, s’ha signat un acord de col·laboració entre la Universitat de Lleida (UdL) i el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC). La signatura del conveni ha anat a càrrec del rector de la universitat, Jaume Puy, i la degana del Col·legi, Conxita Villar, que també han estat acompanyats del delegat de Lleida del COEAC, Domènec Vila; el company Narciso Pastor, vicerector d’infraestructures de la UdL, i la directora de Biblioteca i Documentació de la UdL Montse Larios.

Gràcies a aquest acord, a partir del gener del 2023, els membres del COEAC podran fer ús dels recursos i serveis de la Unitat de Biblioteca i Documentació de la UdL. Tindran accés a la consulta dels fons bibliogràfics i recursos electrònics des de les mateixes biblioteques de la UdL, a préstecs d’aquest fons (4 obres durant 7 dies amb 4 renovacions), així com als dos cursos anuals de formació sobre recursos especialitzats en l’àmbit de l’agronomia que s’impartiran des de la Unitat de Biblioteca i Documentació. Per poder accedir a tots els serveis, aquests nous usuaris hauran de disposar d’un carnet identificatiu personal que es facilitarà des de la Biblioteca de l’ETSEA, prèvia sol·licitud del col·legiat.

La degana Conxita Villar ha destacat la importància d’aquests cursos perquè els col·legiats puguin aprofitar al màxim els recursos de què disposa la Biblioteca de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA), “un referent en aquest àmbit”.

Per la seva part, el rector de la UdL s’ha mostrat satisfet per l’acord amb el COEAC, un dels patrocinadors de la commemoració dels 50 anys dels estudis d’Agrònoms a Lleida, ja que l’àmbit del Col·legi és el que distingeix la UdL a Catalunya, l’Estat i també internacionalment. Així mateix, “és un pas més que ens apropa al sector”, ha dit.

Més informació

 

Share This Post