Inici » Àgora » Presentat el Llibre Blanc sobre la Intel·ligència Artificial aplicada al sector Agroalimentari

Presentat el Llibre Blanc sobre la Intel·ligència Artificial aplicada al sector Agroalimentari

Presentat el Llibre Blanc sobre la Intel·ligència Artificial aplicada al sector Agroalimentari

Aquest document ha estat impulsat pel CIDAI, Centre of Innovation for Data Tech and Artificial Intelligence, entitat definida a l’estratègia CATALONIA.AI i que té com a missió fomentar i accelerar l’adopció de tecnologies innovadores d’explotació de dades i Intel·ligència Artificial a Catalunya.

El Llibre Blanc sobre l’aplicació de la IA en l’àmbit de l’agroalimentació ha comptat amb la col·laboració de diversos experts del sector, entre els quals, alguns companys i companyes que han pogut fer les seves contribucions.

El Llibre blanc sobre la intel·ligència artificial aplicada al sector de l’Agroalimentació presenta algunes reflexions sobre l’adopció de les tecnologies basades en IA en el marc del sector a Catalunya, elaborant una anàlisi detallada dels principals reptes detectats. L’estudi també identifica una sèrie de tendències que, aplicades en el sector, podrien donar resposta als reptes identificats.

Aquest Llibre blanc també té com a objectiu contribuir a l’impuls i el foment de l’adopció i la incorporació de la IA en els diferents processos de servei i de gestió de les organitzacions que treballen en el sector de l’agroalimentació, analitzant l’aplicabilitat de la IA per fer front als principals reptes del sector a curt i mig termini.

Documentació relacionada

Share This Post