Inici » Àgora » Inaugurat el Cicle de Jornades sobre Innovació per una Agroalimentació Sostenible

Inaugurat el Cicle de Jornades sobre Innovació per una Agroalimentació Sostenible

Inaugurat el Cicle de Jornades sobre Innovació per una Agroalimentació Sostenible

El cicle de Jornades sobre Innovació per una Agroalimentació Sostenible està organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya a través de la Comissió d’Economia Agroalimentària i de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat conjuntament amb el Col·legi d’Enginyers Agrònoms, IRTA, ICEA i la col·laboració de CAJAMAR Caja Rural, Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i INNO4AGRO.

1A JORNADA: “CIÈNCIA PER A UN FUTUR SOSTENIBLE”

El passat 27 d’abril es va celebrar la primera d’aquestes jornades, sota el títol “Ciència per a un futur sostenible”. Aquesta primera Jornada dona sortida a un nou cicle de formació, opinió i debat sobre la innovació vers una agroalimentació sostenible

La degana del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya Conxita Villar i el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya Carlos Puig de Travy van donar la benvinguda al Cicle de jornades i a la primera jornada, presentant els ponents, que eren experts en sostenibilitat, agricultura i bioeconomia.

L’encarregat de moderar la sessió va ser Francesc Reguant, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i les ponències van anar a càrrec de Roberto García, director de Desenvolupament Sostenible a Cajamar Caja Rural; Josep Puxeu, director general de l’Asociación de Bebidas Refrescantes (ANFABRA) i vicepresident d’Agriculura, Desenvolupament Rural i Medi Ambient del Comitè Econòmic i Social Europeu; Louise O. Fresco, president executive Board Wageningen University & Research; Maria Isabel Trillas, professora titular de Fisiologia Vegetal a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona i sòcia fundadora de Biocontrol Technology; Susana Sánchez, CSO & Co-founder Moa. Food Tech, i també va fer una intervenció el company enginyer agrònom Víctor Falguera, parlant del “Bio Hub CAT” i com desenvolupar les cadenes de valor a partir de la Bioeconomia.

Finalment el senyor Puig de Travy va tancar la sessió agraïnt l’assistència de tothom i la participació dels ponents, donant per inaugurat el cicle de jornades d’enguany.

         

Share This Post