Inici » Àgora » Signat un conveni amb E-STRATOS per oferir descomptes especials als nostres col·legiats/des en serveis de teledetecció per satèl·lit

Signat un conveni amb E-STRATOS per oferir descomptes especials als nostres col·legiats/des en serveis de teledetecció per satèl·lit

Signat un conveni amb E-STRATOS per oferir descomptes especials als nostres col·legiats/des en serveis de teledetecció per satèl·lit

El Col·legi i E-Stratos han signat un conveni per afavorir als enginyers agrònoms en serveis digitals aplicats a l’agronomia, el medi ambient i la indústria

El Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya ha arribat a un acord amb l’empresa E-STRATOS Geosystems que permetrà als col·legiats accedir als serveis bàsics de la seva plataforma de teledetecció per satèl·lit aplicada a l’agricultura amb el 50% de descompte (3€/ha i any sense mínim de superfície). El conveni, a més, inclou també descomptes en altres serveis addicionals com ara la digitalització de parcel·les.

E-STRATOS Geosystems és una entitat fundada l’any 2017  que desenvolupa solucions aplicades al sector agrícola i a la gestió territorial, i el seu equip està format per una majoria d’enginyers agrònoms. La plataforma E‑STRATOS està específicament orientada al seguiment i control de les explotacions agràries, i conté un conjunt d’eines senzilles per facilitar-ne la gestió.

Des del Col·legi d’Enginyers Agrònoms s’aposta per l’aplicació de les noves tecnologies en l’àmbit agrícola i alimentari com a sector clau per a liderar el desenvolupament sostenible. Així mateix, la implementació d’aquestes eines ha d’anar de la mà dels coneixements i la perspectiva dels professionals de l’enginyeria agronòmica per a esdevenir cada cop més eficients en la gestió dels recursos.

Quins avantatges tindràs com a col·legiat?

  • 50% de descompte en el cost del servei bàsic (3€/ha i any sense mínim de superfície) en modalitat PAY-AS-YOU-GO (PAYG), sense cost mínim d’accés ni superfície mínima de contractació.
  • Descompte en els preus per serveis addicionals com digitalització de parcel·les, Índex vegetatiu extra (mNDWI, mTCARI/OSAVI, EVI), Pack Stress (NDVI + mNDWI + mTCARI/OSAVI), última imatge RGB disponible, decàrrega de mapes en format geoJSON o KML i exportació de mapes en format PDF.
  • Pàgina d’accés al servei específica pels col·legiats.
  • Les condicions establertes pels col·legiats s’apliquen a parcel·les ubicades en qualsevol punt del planeta.

> Entra a l’àrea privada i consulta els preus i condicions especials aquí.

Quins són els serveis bàsics d’E-STRATOS? 

  • Accés a la plataforma d’anàlisi i visualització de dades “E-STRATOS”, amb possibilitat d’integració d’imatges de drone o altres fonts, sota compliment dels requeriments tècnics per fer els arxius compatibles amb la plataforma.
  • E-STRATOS lliurarà a l’usuari, a través de la plataforma, tots els mapes contractats generats a partir de les imatges disponibles de les parcel·les contractades (amb un contingut de núvols inferior al 3%) que capturin els satèl·lits i estiguin disponibles als servidors dels proveïdors. Si una setmana el proveïdor no ofereix dades que compleixin aquest requeriment mínim de qualitat, la plataforma no oferirà cap mapa.
  • La font de dades de satèl·lit oferirà una resolució espacial mínima de 4 m/píxel en aquells països en què els proveïdors d’E STRATOS ho ofereixin de forma directa. On això no sigui possible, s’oferirà el mateix servei a partir de les dades proporcionades pels satèl·lits de les entitats públiques (preferentment l’European Space Agency, com ara Sentinel-2, amb una resolució de 10 m/píxel).
  • La plataforma E-STRATOS disposa d’un mòdul de gestió dels clients, de les finques i parcel·les dels mateixos. La plataforma inclou la representació de dades meteorològiques obtingudes a través de diferents proveïdors, a partir dels quals s’obté el càlcul aproximat de l’evapotranspiració de referència (ETo).
  • El servei bàsic inclou mapes de l’índex NDVI amb dues classificacions (absoluta i relativa) per a totes les parcel·les. L’escala absoluta permet la comparació de les diferents parcel·les d’una mateixa explotació. L’escala relativa classifica els píxels d’una parcel·la en 3 categories, independentment del rang total de valors de la parcel·la. Per cada sèrie de mapes i parcel·les s’oferirà el mapa d’evolució del vigor mitjà, a més de la distribució de vigor en una gràfica.
  • A través del mòdul d’anàlisi l’usuari podrà comparar parcel·les entre si, a més de dades de producció i maneig entre parcel·les de el mateix cultiu.

Addicionalment amb aquest conveni, E-STRATOS col·laborarà amb activitats de formació relacionades amb la teledetecció i/o l’àmbit d’especialització dels membres de l’empresa que organitzada pel Col·legi o l’Associació.

Informació relacionada

Share This Post