Inici » Àgora » SISENA I ÚLTIMA JORNADA DEL CICLE SOBRE INNOVACIÓ PER UNA AGROALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

SISENA I ÚLTIMA JORNADA DEL CICLE SOBRE INNOVACIÓ PER UNA AGROALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

SISENA I ÚLTIMA JORNADA DEL CICLE SOBRE INNOVACIÓ PER UNA AGROALIMENTACIÓ SOSTENIBLE

El cicle de Jornades sobre Innovació per una Agroalimentació Sostenible ha estat organitzat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya a través de la Comissió d’Economia Agroalimentària i de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat conjuntament amb el Col·legi d’Enginyers Agrònoms, IRTA, ICEA i la col·laboració de CAJAMAR Caja Rural, Parc Agrobiotech Lleida i INNO4AGRO.

6A JORNADA: ”TENDÈNCIES I ORIENTACIONS DEL CONSUM VERS ELS OBJECTIUS 2030”

El passat dimarts 29 d’octubre es va celebrar l’última d’aquestes jornades, sota el títol “Tendències i orientacions del consum vers els objectius 2030”.

La benvinguda de la sessió va anar a càrrec del responsable de Qualitat i Seguretat Alimentària de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya Antoni Garcia Gabarra, que posteriorment va donar pas al moderador de la sessió, el company Fernando Ortega Mediero, president de la Comissió d’Indústries Agroalimentàries del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Les ponències d’aquesta última jornada van anar a càrrec de Daniel Ramon Vidal, CEO Biopolis S.L (“Nutrició de precisió”); Marta Ros Baró, tecnòloga dels aliments i dietista. Doctorant en la UOC (“Escenari dels insectes comestibles com a font de proteïna sostenible i saludable”), i Peter Lembke, graduat en ciències alimentàries, consultor en Omega 3 (“La importància dels recursos marins per a la humanitat”).

A més, la jornada va comptar amb les experiències d’Anna Carabús Flores, responsable de Negoci d’Indústries Alimentàries de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), sobre “Proteïnes: canvi de paradigma”; Iñigo Charola Fernández, Cofundador y CEO Biotech Foods, sobre “Carne Cultivada: por un modelo de producción de proteína más equilibrado”, i Gloria Sabater Sales, directora tècnica i co-fundadora de Salengei S.L, que va parlar sobre “Alimentació funcional. Experiències de nutrició vers l’epigenètica, envelliment i prevenció de malalties”

Per acabar, la presidenta de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya Ana Garcia Molina va fer la cloenda del cicle de jornades, en el qual s’han abordat noves eines que la ciència i la tecnologia aporten al conjunt de la cadena alimentària per fer-la més eficient, sostenible, circular… En definitiva, que ha estat un cicle amb molt bona rebuda entre tots els assistents.

    

Share This Post