Inici » Àgora » Visita de la degana i la secretària tècnica del COEAC a l’alumnat del Màster en Enginyeria Agronòmica (MENAG)

Visita de la degana i la secretària tècnica del COEAC a l’alumnat del Màster en Enginyeria Agronòmica (MENAG)

Visita de la degana i la secretària tècnica del COEAC a l’alumnat del Màster en Enginyeria Agronòmica (MENAG)

Un any més, aquest 16 d’abril, el Col·legi ha visitat l’alumnat del Màster Interuniversitari d’Enginyeria Agronòmica (MENAG) amb l’objectiu de mantenir un estret contacte amb l’Escola i amb els estudiants del Màster. En aquesta sessió, en representació del Col·legi, hi han assistit la degana Conxita Villar i la secretària tècnica Maria Jesús Ortiz.

El director de l’ETSEAFIV, el company Jordi Graell, i la companya Astrid Ballesta, excoordinadora del màster ha fet la introducció de la sessió, amb les oportunes aportacions, i ha agraït la visita tant a la degana com a la secretària tècnica.

La degana, Conxita Villar, ha donat l’enhorabona als estudiants per haver escollit una professió que té molt de futur, i ha iniciat la presentació dels continguts explicant les línies estratègiques del Col·legi i destacant entre d’altres les relacions institucionals i la importància de la promoció i comunicació de la nostra professió i del sector agroalimentari.

També ha fet un repàs de les possibilitats que ofereix la titulació d’enginyeria agronòmica i un resum del panorama laboral actual al sector, en el qual falten enginyers i enginyeres agrònomes.

Així mateix, s’ha destacat també la vinculació directa que té la nostra professió amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fent un incís en la responsabilitat social corporativa de les empreses en el sector agroalimentari des del punt de vista mediamentalment sostenible, econòmicament viable i socialment respectuós.

Els serveis que ofereix el Col·legi als preassociats, preassociades, col·legiats i col·legiades també ha estat un tema tractat durant la sessió.

Finalment, entre l’alumnat i les representants del COEAC s’ha fet un intercanvi d’impressions i s’han resolt els dubtes que han pogut sorgir durant la presentació. Ambdues parts han afirmat que ha sigut una trobada molt productiva.

 

Share This Post