Inici » Àgora » Vols ser un/una agrifoodfluencer o Ruralfluencer? Article de Conxita Villar publicat al Diari Segre

Vols ser un/una agrifoodfluencer o Ruralfluencer? Article de Conxita Villar publicat al Diari Segre

Vols ser un/una agrifoodfluencer o Ruralfluencer? Article de Conxita Villar publicat al Diari Segre

El Diari Segre ha publicat el 24 de setembre l’article “Vols ser un/una Agrifoodfluencer o Ruralfluencer? ” de la delegada de Lleida del COEAC, amb motiu de la Fira de Sant Miquel de Lleida

“Els Enginyers Agronoms  treballem marcant noves tendències agroalimentàries i del medi rural. Podríem dir en argot actual que som els agrifoodfluencers o/i els ruralfluencers”

“La disrupció que ha suposat la digitalització, les noves tecnologies i l’internet de les coses està molt present en el sector agroalimentari i si ens fixem només en el que suposa la fase primària és sorprenent com s’ha imposat, amb l’agricultura de precisió i el control de gestió de gran part de les actuas explotacions”.

Des del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya es va organitzar juntament amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació  una  jornada en línia: “Lideratge i estratègies de futur al sector agroalimentari, amb motiu de la Fira de Sant Miquel 2020. Consulta el resum de la jornada aquí.

Llegeix l’article complet aquí

Share This Post