Inici » Àgora » Voluntaris/voluntàries per fer de mentor/a

Voluntaris/voluntàries per fer de mentor/a

Voluntaris/voluntàries per fer de mentor/a

Punt de Referència ha fet una nova crida per trobar persones que facin de voluntàries com a mentor/es dintre dels seus programes.

A través de la Comissió d’Acció Social dels Enginyers de Catalunya, (de la que hi formen part el Col·legi d’Enginyers d’Enginyers Agrònoms, el Col·legi d’Enginyers Industrials, el Col·legi d’Enginyeria Informàtica, l’Associació d’Enginyers de Telecomunicacions i el Col·legi d’Enginyers de Camins) ens ha arribat que “Punt de Referència” ha fet una nova crida per trobar persones que facin de voluntàries com a mentor/es dintre dels seus programes.

Punt de Referència ha fet una nova crida per trobar persones que facin de voluntàries com a mentor/es dintre dels seus programes.

Funcions

Busquem mentors i mentores disposades a acompanyar a un jove (noi o noia) ex-tutelats/des que han viscut part de la seva infància i/o adolescència en un centre de protecció de menors per dificultats que han patit. Amb la majoria d’edat han d’emancipar-se sense comptar amb les competències bàsiques ni el suport familiar per fer-ho amb garanties. Els dones un cop de mà? El voluntariat rebrà formació, assessorament i acompanyament professional en la seva tasca.

 

Requisits

Persones empàtiques, sociables i dinàmiques i comunicatives, preferiblement entre 30 i 65 anys, motivades i disposades a escoltar, orientar i acompanyar a un o una jove  en el seu procés de creixement a través de la mentoria. Es requereix que la persona tingui un bon domini del català i el castellà.

Disponibilitat

*10h de formació inicial de voluntariat en mentoria, (forma part del Pla de Voluntariat de Catalunya, certificat per la DGACC, Generalitat de Catalunya).

*2 hores de trobada  presencial amb el jove, en horari flexible segons disponibilitat, un cop per setmana

* 2hores seguiment grupal mensual al llarg de la relació amb el o la jove.

Properes crides

  • Crida programa “Mentor Habilitats”. Estarà oberta fins el 30 de novembre 2018
  • Crida programa “Referents”. Estarà oberta fins el 28 de febrer 2019

Per mes informació:  htpp://www.puntdereferencia.org/voluntariat/

Entitat

Punt de Referència és una entitat catalana sense ànim de lucre creada l’any 1997 per oferir acompanyament i suport al col·lectiu de jovent ex-tutelat que han d’emprendre la seva vida adulta.

La missió de Punt de Referència és afavorir la plena integració social, la igualtat d’oportunitats i la millora de la qualitat de vida del jovent ex-tutelat en risc d’exclusió social, en el seu procés d’emancipació.

Per conèixer una mica l’entitat podeu visitar:

Contacte

Per a més informació poseu-vos en contacte amb: Montse Hita 93 319 23 00 o envieu un e-mail a: mhita@eic.cat o directament amb l’entitat Punt de Referència per telèfon 933.29.74.27 o a l’adreça  voluntariat@puntdereferencia.org

 

 

Share This Post