Inici » Àgora » Xerrada del company Fran Garcia a un grup d’estudiants de Kalamata, en el marc del Programa Erasmus Plus

Xerrada del company Fran Garcia a un grup d’estudiants de Kalamata, en el marc del Programa Erasmus Plus

Xerrada del company Fran Garcia a un grup d’estudiants de Kalamata, en el marc del Programa Erasmus Plus

El Col·legi ha acollit aquest 20 de març de 2023 un grup d’estudiants de Kalamata (al sud de Grècia, molt famosos per les seves olives), en el marc del Programa Erasmus Plus, per explicar-los el que fem en agricultura i tecnologia.

Dins del programa Erasmus Plus de la Unió Europea s’organitzen visites de grups d’estudiants i/o de professionals d’un sector concret d’un país de la UE a un altre país de la UE, per tenir canvis d’impressions amb especialistes del sector. En el cas del grup que ha assistit al Col·legi, el programa concret es diu “Farm management using Drones”.

En aquesta ocasió, els professionals que visitaven la ciutat de Barcelona venien de l’escola 1st Ek. Kalamata, i han gaudit d’una conferència a càrrec del president de la Comissió d’Indústria 4.0 del COEAC, el company Fran Garcia, que els ha parlat sobre agricultura de precisió i aplicacions amb drons en el sector agroalimentari.

Aquesta iniciativa és una bona manera de donar a conèixer a la gent més jove altres realitats del sector agroalimentari, força desconegudes per bona part de la població.

    

Share This Post