Inici » Àgora » “La febre de l’hort.Trucs i secrets de l’hort ecològic a casa” Nou llibre del company Josep Maria Vallès

“La febre de l’hort.Trucs i secrets de l’hort ecològic a casa” Nou llibre del company Josep Maria Vallès

“La febre de l’hort.Trucs i secrets de l’hort ecològic a casa” Nou llibre del company Josep Maria Vallès
Publicacions

Títol

La febre de l’hort. Trucs i secrets de l’hort ecològic a casa

Autor

Josep Maria Vallès, enginyer agrònom.

Presentació

Ja no és una sorpresa trobar-se enmig de la gran ciutat una tomaquera, una ceba o un enciam. Els terrats, balcons, solars abandonats, patis o jardins poden ser un bon lloc on iniciar un hort i passar-ho bé redescobrint el plaer ancestral de cultivar la terra. La febre de l’hort s’ha apoderat de les ciutats i no existeix cap vacuna que ho pugui evitar. L’únic que podem fer és aprendre i recuperar els coneixements que hem oblidat i la connexió amb la natura.

Quins són els set consells que no s’haurien d’oblidar mai per fer un hort? Quina és la clau per poder fer el planter del meu hort a casa? Per què és tan important sembrar quan toca? I, si no tinc terra, com puc fer l’hort en recipients? Quines hortalisses puc produir en un hort casolà? Totes aquestes preguntes i moltes més són les que intenta respondre aquest llibre, amb un llenguatge planer perquè qualsevol persona amb ganes d’aprendre i sense cap coneixement previ pugui iniciar-se en el món de l’horticultura ecològica.

Edició: Efadós
Pàgines: 96
Format: 15.5 x 23.5 cm
Enquadernació: Tapa dura
ISBN: 978-84-18243-13-4
Preu : 19.50 €

Enllaç venda

Share This Post