“Modernització del cultiu de l’olivera segons disponibilitat de reg”, sessió tècnica organitzada pels companys de Tarragona Jornada tècnica organitz...
Segona sessió del cicle “Agronomia i Gastronomia: el maridatge perfecte”, dedicada a la fruita dolça El dijous 6 de novembre de 2025, a l’Hotel SB Diagonal Zero...
El company enginyer agrònom, Víctor Falguera, va participar en la Sessió Conjunta del Comitè Segon i del Consell Econòmic i Social de la 80a Assemblea General d...
Resum En els darrers temps (des de l’any 1997) s’han presentat, per a l’estudi i l’aprovació per part de l’Administració competent...
El Col·legi posa en valor el paper dels enginyers i enginyeres agrònomes en el desenvolupament del sector agroalimentari El dimarts 4 de novembre de 2025, coinc...
Des de la Secretaria de l’Òrgan de Coordinació del Sistema de Coneixement i Innovació en Agricultura (SCIA/*AKIS) han preparat el Qüestionari núm. 2 – Ass...
El dijous 30 d’octubre de 2025, la seu de l’Associació de l’Enginyeria Agronòmica i el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), a Barcelona, ...
L’Observatori de l’Enginyeria es posa en marxa per a elaborar un nou informe que serveixi per a construir la radiografia més completa de l’eng...
El COEAC, juntament amb la resta de col·legis que conformen l’Observatori Intercol·legial de l’Aigua (Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports...
Reunió de benvinguda de la degana, Conxita Villar, amb els nous col·legiats i col·legiades: “Necessitem ser-ne cada cop més per a poder defensar la profes...
Gijón acull la XXII Junta General de Representants del Consell General d’Enginyers Agrònoms La professió avança en un procés de revisió profunda per a ada...
El dimecres 15 d’octubre de 2025, la companya i directora d’Afers Corporatius i Sostenibilitat de Pepsico per al sud-oest d’Europa (SWE), Marta Puyuelo, v...