Comunicat institucional La Unió Professional de Col·legis d’Enginyers (UPCI), que representa les organitzacions col·legials de les principals branques de ...
Documentación del webinar: el nuevo RD de Seguridad Contra Incendios entiende mejor el riesgo industrial y aporta flexibilidad Más de ochenta profesionales se h...
Recursos tècnics, econòmics i divulgatius adreçats a enfortir el sector agroalimentari El document es pot consultar en paper o en format web, unifica tota la in...
El BOE núm. 89 de 12 d’abril de 2025, publica el Reial decret 214/2025, de 18 de març, pel qual es crea el registre de petjada de carboni, compensació i p...
Nou Reial decret en matèria de vigilància d’explotacions agràries: porcines, avícoles i bovine Publicat en el BOE el Reial decret 344/2025, de 22 d’...
Convocats els ajuts a la millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agroalimentaris corresponents a l’any 2025 El dia 17 d’...
#AvantatgesCol·legiació Deducció en cas d’exercici professional per compte d’altri A l’hora de determinar els rendiments del treball, són deduïbles les quotes q...
El dia 10 d’abril de 2025 s’ha publicat al BOE, el nou Reial decret 164/2025, de 4 de març, pel qual s’aprova el Reglament de seguretat contra incendis al...
En el BOE núm. 80 del 2 d’abril, s’ha publicat Llei 1/2025, d’1 d’abril, de Prevenció de les Pèrdues i el Desaprofitament Alimentari. Pr...
S’han publicat al DOGC les següents ordres del Departament d’Interior i Seguretat Pública: Documentació tècnica per al control preventiu Ordre ISP/17/2025, de 1...
Reial Decret 34/2025, de 21 de gener, pel qual es modifiquen el Reial Decret 1054/2022, de 27 de desembre, pel qual s’estableix i regula el Sistema d̵...
El Consell de Ministres del 23 de desembre del 2024 ha aprovat la modificació de la norma que regula potencial de producció vitícola per millorar l’aplica...