Publicacions Publicació: “Les plantes cultivades 2. Farratges” AUTOR: Miquel Pujol i Palol EDITOR: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Cataluny...
Resultats econòmics de les granges de producció porcina a Catalunya Les explotacions catalanes de porcí presenten de mitjana l’any 2017 el resultat més fa...
Dades Bàsiques de l’Agroalimentació a Catalunya 2018 Es publica el recull d’informació “Dades bàsiques de l’agroalimentació a Catalunya ...
DADES CONJUNTURALS DEL SECTOR BOVÍ LLETER A CATALUNYA DOCUMENT TÈCNIC MENSUAL, ANY 2018 El document de conjuntura del sector lleter, elaborat pel DARP, ha anat ...
La Unitat Producció Agrària Ecològica del Servei d’Ordenació Agrícola del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha editat la primera ...
Publicacions AUTOR: JOSEP MARIA FRANQUET BERNIS EDITOR: Comunitat de Regants-Sindicat Agrícola de l’Ebre. TEMÀTICA: Tradicionalmente, en el delta del Ebro, el a...
La Dirección General de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa presenta las Guías dinámicas de Ayudas e Incentivos. El término “dinámica” ind...
Publicacions Què és el BIM? La metodologia BIM consisteix en l’elaboració d’un model virtual en tres dimensions de l’obra, en el qual s’integra tota la informac...
L’objectiu d’aquesta guia és ajudar els operadors alimentaris a establir un sistema propi d’autocontrol de la qualitat agroalimentària perquè ...
Què passaria si poguéssim aprofitar el poder de la innovació tecnològica per ajudar a transformar els sistemes alimentaris mundials? Per a l’any 2050, els siste...
Desenvolupament rural sota el microscopi Els ciutadans de tota la UE tindran la possibilitat de millorar la forma en què la UE dóna suport al desenvolupament ru...
La Indústria 4.0 ja és el 0,6% del PIB català i dona feina a més de 23.000 persones La Quarta Revolució Industrial o Industria 4.0 és un procés de transformació...