Inici | 15/09/2021 |
---|
Cicle de Jornades sobre l’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya “El sòl agrari, fertilitat, conservació i embornal de carboni”
Organitza: Col·legi d’Economistes de Catalunya i ICEA, amb la col·laboració del COEAC entre altres.
Conferència en línia.
Dia: Dimecres, 15 setembre 2021
Hora: 18h.
Programa
- Benvinguda i presentació:Sr. Miquel Morell Deltell
Membre de la Junta de Govern i vicepresident de la Comissió d’Economia Territorial i Urbana del Col·legi d’Economistes de Catalunya.
Ponències:
- “Nitrats: fertilització versus contaminació”
Sra. Elisenda Guillaumes Cullell, Doctora, Enginyera Agrònoma. Directora General d’Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya i experta en sòls.
- “Sòl i intensificació sostenible”
Sr. Miquel Aran Mayoral, Enginyer Agrònom. Gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.
- “El sòl com a embornal de CO2”
Sra. Rosa Poch Claret, Catedràtica de Medi Ambient i Ciències del Sòl de la Universitat de Lleida.
Experiències:
- “Qualitat dels sòls i reg en noves plantacions”
Sr. Joan Gené Albesa, Responsable de plantacions intensives d’ametller de la Unió Corporació Alimentària.
- “La producció de farratge, reg i sòls”
Sr. Jaume Pont Camps, Director tècnic de Granja San José.
- “Sòls i regadiu”
Sr. Albert Roselló Martínez, Cap de projectes de SAF Sampling Water.
Moderador:
Sr. Xavier Ticó Camí, Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya.
Inscripcions
Inscripcions obertes fins el dia 14 de setembre 2021, a les 23:59h
Per a inscripcions clica aquí
Més informació
Més informació aquí