Inici » Esdeveniments » Formació » 3a JORNADA SOBRE VALORACIONS: Casos pràctics de valoracions agràries

3a JORNADA SOBRE VALORACIONS: Casos pràctics de valoracions agràries

Inici 16/05/2024 - 18:30
  • Data: Dijous, 16 de maig de 2024
  • Horari: De 18:30h – 20:00h
  • Format: mixt
      • Presencial a la seu del COEAC a Barcelona (Passeig de Gràcia 55, 6-6, 08007 Barcelona)
      • Virtual, per la plataforma de videoconferència Zoom

Aquesta jornada està dirigida a col·legiats, col·legiades, preassociats i preassociades del COEAC.

Organitza: Comissió Valoracions i Peritatges del COEAC

 

Introducció

La Comissió de Valoracions i Peritatges es va reactivar l’any passat organitzant un parell de jornades formatives, que van merèixer l’interès tant dels companys avesats en realitzar tota mena de taxacions de naturalesa agronòmica per a diferents finalitats com als companys que només realitzen valoracions de tant en tant. Ens referim a la Jornades de “Una aproximació al món de les valoracions de finques rústiques” (04/05/2023) i “La valoració dels vols agro-forestals i les construccions” (19/10/2023).

En aquesta tercera edició es pretenen abordar “Casos pràctics de valoracions agràries”, on es procurarà repassar l’ampli ventall de casuístiques, possibilitats i oportunitats que es troba el valorador/a Enginyer/a Agrònom/a, en el seu dia a dia, en l’exercici de la seva professió: diferents tipologies de béns i drets susceptibles de valorar (sòl, construccions, vols agro-forestals, afectacions, activitats, drets, …) i també diverses finalitats valoratives, que condicionen el marc normatiu i també la metodologia de valoració que convé aplicar.

A la intervenció introductòria, es presentaran als ponents i també els trets generals de la Jornada, per donar inici a l’exposició de diversos casos pràctics, en format de taula rodona, de la mà de companys experts en la matèria.

Programa

  • 18.30 h Benvinguda i introducció

Bernat Blasi. Enginyer Agrònom. Membre de la Comissió de Valoracions i Peritatges del COEAC.

  • 18.40 h Taula Rodona

Zein Kallas. Economista Agroalimentari. Catedràtic de la Escola d’Enginyeria Agroalimentària i Biosistemes de Barcelona (EEABB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i vinculat al Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari-CREDA.

Pau Oromí. Enginyer Agrònom. Director i soci fundador de 2AGRO Valoracions i Peritatges.

Bernat Blasi (Moderador).

  • 19.40 h Torn de preguntes i intervencions dels assistents presencials i telemàtics
  • 20.00 h Comiat i fi de la jornada

Enquesta

Des de la Comissió de Valoracions sol·licitem la vostra col·laboració per a ajudar-nos a escollir noves activitats i jornades que puguin resultar del vostre interès. Agrairíem que responguéssiu a les consultes que us fem arribar amb la següent enquesta. Serà només un minut!

ACCÈS A L’ENQUESTA

Inscripcions

Inscriu-te en aquesta jornada al formulari que trobaràs a continuació.

Les persones que trieu connectar-vos de manera virtual a través de la plataforma de videoconferència Zoom, uns dies previs a la jornada rebreu un correu amb l’enllaç de connexió.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a Formació