Inici » Àgora » Èxit d’assistència i d’interès a la jornada sobre el món de les valoracions de finques rústiques

Èxit d’assistència i d’interès a la jornada sobre el món de les valoracions de finques rústiques

Èxit d’assistència i d’interès a la jornada sobre el món de les valoracions de finques rústiques

Jornada “Una aproximació al món de les valoracions de finques rústiques”

La Comissió de Valoracions i Peritatges del COEAC s’ha reactivat fa uns mesos i ha començat a organitzar activitats informatives i formatives per a col·legiats i col·legiades interessades en el món de les valoracions i els peritatges. La primera d’aquestes activitats ha estat una jornada sobre el món de les valoracions de finques rústiques, que ha tingut lloc aquest dijous 5 de maig a la seu del Col·legi a Barcelona, la qual ha comptat amb assistents tant presencials com telemàtics.

La sessió ha començat amb la benvinguda de la secretària tècnica Maria Jesus Ortiz i ha comptat amb la participació de quatre companys: Pau Oromí com a moderador, i com a ponents, Àngels Gutiérrez, Xavier Sentis i Pere Bordas. Aquest últim ha fet una ponència sobre la “Introducció tècnica als mètodes de comparació i d’actualització de rendes“, que ha estat seguida pel desenvolupament d’aquests dos mètodes, per part dels altres dos ponents, en una taula rodona moderada pel company Pau Oromí.

La jornada ha finalitzat amb una ronda de preguntes per part dels assistents, que ha servit per aclarir alguns dubtes sobre qüestions relacionades amb la pràctica de la valoració. En general, la valoració de la sessió ha estat molt positiva. En acabar, el president de la Comissió ha agraït la participació dels ponents així com de tots els assistents, i ha comunicat que la Comissió té previst organitzar una nova jornada sobre la valoració dels vols.

Visualitza el vídeo complet de la jornada

Clica aquí per visualitzar la gravació de la jornada “Una aproximació al món de les valoracions de finques rústiques”.

       

Share This Post