Inici » Àgora » Bones valoracions i participació a la jornada sobre vols agro-forestals i construccions

Bones valoracions i participació a la jornada sobre vols agro-forestals i construccions

Bones valoracions i participació a la jornada sobre vols agro-forestals i construccions

Jornada “La valoració dels vols agro-forestals i les construccions”

La Comissió de Valoracions i Peritatges, reactivada a primers de l’any en curs, va organitzar en el mes de maig una primera jornada formativa que tenia com a objectiu poder oferir un petit tast sobre el món de les valoracions de finques rústiques. Degut a l’èxit d’aquella sessió, se’n va organitzar una altra que va tenir lloc aquest dijous, 19 d’octubre, i que pretenia abordar totes les qüestions específiques que caracteritzen les valoracions dels vols.

La jornada va arrancar amb unes paraules de benvinguda del vicedegà Josep Maria Dilmé. Després, va tenir lloc la ponència introductòria, a càrrec del company Pau Oromí, president de la Comissió de Valoracions i Peritatges del COEAC, director i soci fundador de 2AGRO Valoracions i Peritatges, que va repassar les bases teòriques en què es sustenta la valoració dels vols, tot centrant-se en el mètode de Cost de reposició, que és el més habitual en les construccions, i en el d’Actualització de rendes, que és la tècnica més emprada en els vols agro-forestals.

A continuació, va començar la taula rodona, moderada pel mateix Pau Oromí, i amb la participació de tres companys experts en la matèria: el company Joan Estrada coordinador de projectes d’INCASÒL; el company Jordi Santanach, cap d’Oficina de Sant Boi d’AGROXARXA, i el vicedegà Josep Maria Dimé, gerent de DV Serveis Tècnics. Entre tots ells, es va repassar els trets principals i les particularitats de les valoracions dels arbrats agrícoles, les collites, els arbrats forestals i les construccions.

La taula rodona va acabar amb un interessant debat entre ponents i moderador per acabar d’aprofundir en les diferents qüestions tècniques i criteris a aplicar en les diverses casuístiques que ens podem trobar a l’hora de valorar els vols.

En acabar, el president de la Comissió va agrair la participació dels ponents així com de tots els assistents, i va comunicat que la Comissió té previst organitzar més jornades relacionades amb la valoració i el peritatge.

Visualitza el vídeo complet de la jornada

Clica aquí per visualitzar la gravació de la jornada “La valoracó dels vols agro-forestals i lesconstruccions”.

Enllaços relacionats

       

Share This Post