Dijous 18 de juliol de 2024, el company i Vocal de Tarragona Carlos Pablo Ferré, en representació del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, va estar present a la Jornada de membres del Hub FoodTech & Nutrition, que va tenir lloc a la firaReus Events.
La benvinguda va estar a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement l’Ajuntament de Reus i conseller delegat de REDESSA, el Sr. Josep Baiges.
El Catedràtic del departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments de l’ETSEAFIV, Universitat de Lleida, el Sr. Robert Soliva Fortuny va explicar les “Innovacions en les tecnologies de processament i conservació d’aliments: Impacte i perspectives per al sector alimentari”. La PhD investigadora avançada de la Unitat de Nutrició i Salut del centre tecnològic EURECAT, la Sra. Katherine Gil, va dedicar el seu parlament a parlar de “Projectes destinats a les empreses del HUB i subvencions associades”.
Finalment, la Sra. Érica Ferrándiz Rodríguez de la companyia Copy Valls i la Sra. Núria Amigó de Biosfer Teslab van transferir la seva experiència respecte a la següent temàtica: “Cas d’èxit i procediment en demanar ajuts”.
La Jornada tenia com ha objectiu el de repassar la feina feta els darrers anys i presentar els pilars de treball futurs, amenitzat pel Sr. Jaume Bages, mànager del Hub Foodtech & Nutrition de REDESSA, tasca que va compaginar amb la de presentador i moderador dels diferents actes.
El COEAC juntament amb les Empreses, Cambres de Comerç, Entitats i Col·lectius adherits al HUB va rebre el diploma d’empresa adherida de mans de l’alcaldessa de Reus i del regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement.
La cloenda va ser a càrrec de l’alcaldessa de Reus, la Sra. Sandra Guaita.
Informació relacionada