Inici » Àgora » Visita tècnica a les instal·lacions Noel

Visita tècnica a les instal·lacions Noel

Visita tècnica a les instal·lacions Noel

Visita tècnica a les instal·lacions Noel

El divendres 16 de febrer la Comissió d’Agrosèniors va organitzar una visita tècnica a Noel, dirigida a col·legiats, col·legiades, preassociats i preassociades del COEAC. Aquest esdeveniment ens va oferir l’oportunitat de reunir-nos i conèixer un grup d’alimentació familiar amb més de 80 anys d’història.

La jornada va començar a les 11:00 quan els assistents es van reunir tots plegats al punt de trobada, Noel Alimentària, a Olot. El recorregut va constar de la visita de tres sales: la Sala de Desfer, la Fàbrica d’Embotits i la part d’elaboració de productes especialitzats.

Abans d’iniciar el recorregut, però, els allà presents van poder rebre una breu presentació de l’empresa on es va explicar algunes de les dades més rellevants de l’empresa, el model de negoci i també la gestió estratègica de la RSC.

Durant el recorregut per les tres sales, els assistents van poder presenciar que molts dels processos d’elaboració que es duen a terme a la fàbrica estan automatitzats i robotitzats.

La visita va anar a càrrec de Jordi Duch Torne, director Industrial, Jordi Port Tarrés, director Corporatiu de Comunicació i Sostenibilitat i Joel Aguilera Velasco, cap de Producció.

Un cop finalitzada la visita, vam poder compartir un dinar tots plegats a un restaurant de la zona.

Ha estat una sortida molt ben valorada i agraïm el temps dedicat per part dels professionals que ens van acollir durant la visita. Ha estat una jornada memorable!

 

Share This Post