Inici » Àgora » Reunió dels Col·legis d’Àmbit Rural amb el Departament de Territori

Reunió dels Col·legis d’Àmbit Rural amb el Departament de Territori

Reunió dels Col·legis d’Àmbit Rural amb el Departament de Territori

Reunió amb el Departament de Territori

El dimecres 21 de febrer els Col·legis d’Àmbit Rural es van reunir via telemàtica amb el subdirector general de Coordinació Urbanística, Xavier Rehues, per a tractar temes relacionats amb els tràmits urbanístics en el sòl no urbanitzable i demanar més representació i presència en les Comissions Territorials d’Urbanisme, com ara les de Camp de Tarragona, Penedès i Girona. Actualment els Col·legis d’Ambit Rural tenim representació a les Comission Territorials d’Urbanisme de Lleida; Terres de l’Ebre; Catalunya Central i Alt Pirineu.

El subdirector ha estat receptiu a les nostres peticions i ha agafat el compromís de la nostra sol·licitud. Així mateix com a col·lectius presents en l’àmbit rural ens hem ofert al Departament de Territori en tot allò que necessitin i que pugui estar relacionat amb les nostres professions.

A la reunió hi van participar Josep Maria Dilmé, vicedegà del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, Cristina Montserrat, degana del Col·legi de l’Enginyeria de Forests a Catalunya i Montserrat Bas, degana del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya.

Share This Post