Inici » Esdeveniments » Formació » 1r Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT 2022) a Vic

1r Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT 2022) a Vic

Inici 06/04/2022

1r Congrés de Bioeconomia, Innovació i Tecnologia (BIT 2022)

Presentació del Congrés BIT a la ciutat de Vic

El Congrés BIT 2022 està organitzat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vic i Fira Lleida.

El Congrés BIT és el primer esdeveniment professional que impulsa solucions per generar noves oportunitats i facilitar el creixement i el desenvolupament dels projectes en bioeconomia. Un punt de trobada de les empreses, start-ups i centres de recerca que lideren el futur de la bioeconomia catalana.

La primera edició tindrà lloc els propers 6 i 7 d’abril a l’Edifici El Sucre de Vic, en el marc del Mercat del Ram. Les entrades per assistir al congrés estan disponibles i es poden adquirir al web congresbit.cat.

El Congrés BIT 2022 neix amb la finalitat d’impulsar la transformació del sector primari promovent la incorporació d’estratègies empresarials i innovacions tecnològiques que permetin una producció d’aliments i bioproductes més eficient, saludable i respectuosa envers el medi ambient. El congrés coincideix amb un dels esdeveniments de referència del sector agrari català, el Mercat del Ram de Vic, d’especialització ramadera.

Documentació relacionada

Web del Congrés

Nota de premsa

Share This Post

Torna a Formació