Inici | 23/02/2022 |
---|
Presentació de l’estudi ‘La proteïna alternativa com a driver de canvi a la indústria alimentària a Catalunya’
Organitza: Direcció General d’Indústria Generalitat Catalunya
Jornada on-line
Horari: De 16h. a 17.15h.
En aquesta sessió coneixeràs l’estudi ‘La proteïna alternativa com a driver de canvi a la indústria alimentària a Catalunya: mapeig i anàlisi’.
Si ets una empresa o agent de l’ecosistema del sector d’alimentació, en aquesta sessió descobriràs les conclusions de l’estudi. A més, rebràs inputs estratègics pel desenvolupament d’aquest negoci a Catalunya.
Les macro tendències d’increment de la població i de la demanda d’aliments mundials combinades amb accions cada vegada més radicals en pro de la sostenibilitat fan que la proteïna alternativa sigui un sector incipient amb altes potencialitats de desenvolupament a Catalunya. Segons les Nacions Unides, la producció de carn a escala mundial s’hauria de duplicar l’any 2050.
Això no obstant, el sector carni té una alta petjada hídrica en el seu procés de producció mentre que les carns cultivades i les plant-based, tot i ser una innovació força disruptiva, poden augmentar molt l’eficiència productiva. Segons dades de la consultora ATKearney (2019) s’estima que al 2040, el 60% de les carns que consumirem no seran d’origen animal.
Inscriu-te a la sessió i descobreix-ne més!
Objectiu de l’acte
Conèixer les conclusions de l’estudi i obtenir inputs estratègics pel desenvolupament d’aquest negoci a Catalunya.
T’interessa si ets…
Una empresa o agent de l’ecosistema del sector d’alimentació
Programa
16.00 h Benvinguda
Natàlia Mas i Guix, directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya
16.10 h Presentació de les conclusions de l’estudi
Eduard Ribas, soci fundador de Clúster Development
16.50 h Presentació del pla d’acció en l’àmbit de la proteïna alternativa a Catalunya
Alberto Pezzi, sènior manager d’Estratègia Competitiva de la Direcció General d’Indústria
17.10 h- Cloenda de la sessió
Més informació i inscripcions