El Col·legi dEnginyers Agrònoms dóna pas a lestiu amb un taller de còctels
La Delegació de Lleida del COEAC finalitza el primer semestre de l’any, amb una sessió força estimulant, un taller de còctels, que ha tingut lloc el dijous 4 de...
Reconeixement com a persona assessora en gestió integrada de plagues
L’Enginyeria agrònoma és titulació habilitant per a exercir com a persona assessora en gestió integrada de plagues. Reconeixement de les persones assessor...
Introducció al tast de vi fino. (Barcelona, 1 de juliol de 2013)
Gràcies a l’enòleg, Javier Aladro Prieto, sabem una mica més de l’origen dels vins de Jerez, la seva historia, com s’elaboren i els diferents ...
ICEX analitza per videoconferència els sectors de l’oli d’oliva i del vino a Brasil
ICEX España Exportación e Inversiones organiza las videoconferencias “El mercado del aceite de oliva en Brasil” -en Madrid, Badajoz, Sevilla y Barce...
Presentació del llibre “Més enllà del vi_DOQ Priorat del company, Eduardo Soler i Sebastiano Alba
Ahir vam poder gaudir de la presentació del llibre "Més enllà del vi_DOQ Priorat” amb el company Eduardo Soler i el periodista Sebastiano Alba, que e...
Els enginyers agrònoms visiten el Centre IRTA-CENTA de Monells
En motiu de la celebració de la Junta General de juny, el Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya visita les instal·lacions del IRTA-CENTA de M...
REUNIÓ AMB L’ICAEN EN RELACIÓ A LA CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA D’EDIFICIS EXISTENTS
El passat dia 13 de juny de 2013, la degana, Sílvia Burés, va assistir a la reunió dels Col·legis professionals de l’Enginyeria Catalana amb la Directora de l’I...
El Col·legi Oficial dEnginyers Agrònoms de Catalunya ha nomenat Col·legiat dHonor a lexdegà, Josep Maria Rofes.
Per la seva dedicació i entrega en benefici de tot el col·lectiu, mostrant sempre una voluntat i capacitat integradora El Col·legi Oficial d’Enginy...
Bones práctiques per a la prevenció d’incendis durant la recol·lecció de cereal
D’acord amb l’Ordre AAM/111/2013, de 24 de maig, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, per la qual es d...
Èxit de participació en la Jornada tècnica sobre Comerç exterior per a les petites i mitjanes empreses agroalimentàries que ha tingut lloc el dia 5 de juny a Constantí.
La jornada, organitzada per la Comissió d’Activitats de Tarragona del COEAC ha comptat amb una cinquantes d’assistents, els quals han pogut conèixer els element...
RÈNTING: leina que permet disposar sempre de béns dúltima generació
El rènting és un producte que encara s’utilitza poc en el nostre mercat, malgrat la seva antiguitat sobretot fora d’Espanya. El desig de propietat, ...
Nuestro necesario contacto con la naturaleza
No debemos enseñar a nuestros hijos que todo es controlable y previsible. La naturaleza es sorprendente, y la vida también. Así que no hay mejor manera de compr...