Inici » Àgora » 12ª Convocatòria Premis Investigadors Joves (Premi Agustín Betancourt Molina i Premi Juan López de Peñalver)

12ª Convocatòria Premis Investigadors Joves (Premi Agustín Betancourt Molina i Premi Juan López de Peñalver)

12ª Convocatòria Premis Investigadors Joves (Premi Agustín Betancourt Molina i Premi Juan López de Peñalver)

La Reial Acadèmia d’Enginyeria amb el copatrocini de la Fundació “Pro Rebus Academiae”, convoca els Premis “Agustín de Betancourt i Molina” i “Juan López de Peñalver” per a l’any 2022.

Els premis “Agustín de Betancourt i Molina” i “Juan López de Peñalver” es destinen a investigadors i professionals en el camp de l’enginyeria que l’1 de gener de 2022 tinguessin menys de 40 anys d’edat i que mantinguin vinculació amb Espanya, en on hagin desenvolupat part significativa dels seus treballs.

Premi “Agustín de Betancourt i Molina”

El premi “Agustín de Betancourt i Molina” està destinat en particular a persones individuals que hagin realitzat tasques notòries d’Investigació en el camp de l’Enginyeria, conduents a assentar les bases i / o propiciar nous desenvolupaments i innovacions en qualsevol dels seus àmbits professionals.

Premi “Juan López de Peñalver”

El premi “Juan López de Peñalver” està destinat en particular a persones individuals, o equips de treball, formats per membres que majoritàriament tinguin menys de 40 anys d’edat, que hagin realitzat tasques notòries de desenvolupament i innovació, contribucions professionals destacades o obra singular en qualsevol dels àmbits professionals de l’enginyeria espanyola. En el cas d’un equip es farà explícit el director de la mateixa, que tindrà, en tot cas, una edat menor de 40 anys i que signarà la candidatura.

A qui va adreçat

Els Premis “Agustín de Betancourt i Molina” i “Juan López de Peñalver” es concediran a investigadors o professionals que hagin realitzat contribucions originals i rellevants en qualsevol dels àmbits de l’enginyeria, valorant específicament en els dos premis els aspectes relacionats amb la transferència de tecnologia.

Les candidatures als Premis seran avaluades per la Comissió de Premis de la Reial Acadèmia d’Enginyeria, nomenada a l’efecte. Aquesta Comissió ha de remetre a la Junta de Govern de la Reial Acadèmia d’Enginyeria recomanació argumentada de la concessió de cada Premi, que la Junta de Govern presentarà a Ple de la Reial Acadèmia d’Enginyeria per a la seva ratificació.

El jurat podrà atorgar fins a vuit medalles a aquells concursants que no havent aconseguit el premi mereixin un especial reconeixement per les seves contribucions a l’enginyeria. En les esmentades medalles es realçaran els noms d’enginyers il·lustres en les corresponents especialitats.

Termini recepció sol·licituds

Termini de recepció de sol·licituds fins el 17 de juny de 2022

Bases Convocatòria

Consulta aquí les bases de la convocatòria en pdf

Més informació

Web de la Real Academia de Ingeniería

 

       

Share This Post