Inici » Àgora » Qüestionari per identificar solucions per integrar sistemes d’agricultura de precisió en explotacions petites i mitjanes amb l’objectiu de reduir l’ús i el risc de pesticides químics.

Qüestionari per identificar solucions per integrar sistemes d’agricultura de precisió en explotacions petites i mitjanes amb l’objectiu de reduir l’ús i el risc de pesticides químics.

Qüestionari per identificar solucions per integrar sistemes d’agricultura de precisió en explotacions petites i mitjanes amb l’objectiu de reduir l’ús i el risc de pesticides químics.

El Centre Comú de Recerca de la Comissió Europea realitza una enquesta per identificar solucions existents o potencials per integrar sistemes d’agricultura de precisió en explotacions petites (<5 ha) i mitjanes (≥5 ha i <50 ha) amb l’objectiu de reduir l’ús i el risc de pesticides químics en aquests sistemes agrícoles. Part d’aquesta enquesta és una enquesta de qüestionari en línia amb parts interessades del sector agroalimentari per tal de:

1) Descriu el paper de l’agricultura de precisió en la reducció de l’ús i el risc de pesticides.
2) Identificar l’adopció actual i potencial de l’agricultura de precisió utilitzada amb aquesta finalitat a la UE.
3) Explicar el paper de les institucions (o agents) agrícoles en l’adopció de l’agricultura de precisió per reduir l’ús i el risc de pesticides per a les petites i mitjanes explotacions.
4) Identificar els factors que configuren i limiten l’adopció d’aquestes tecnologies per part de les petites i mitjanes explotacions.
5) Donar recomanacions als responsables polítics sobre possibles estratègies per fomentar l’adopció de l’agricultura de precisió per reduir l’ús i el risc de pesticides per part de les petites i mitjanes explotacions.

La vostra contribució a l’èxit de la recerca és fonamental.

CLICA AQUÍ PER ACCEDIR AL QÜESTIONARI

Si us plau, ompliu el qüestionari abans de l’11 de novembre de 2022 (data límit ampliada).

   

Share This Post