Inici » Àgora » El COEAC col·labora amb el 1r Congrés BIT 2022, celebrat a Lleida

El COEAC col·labora amb el 1r Congrés BIT 2022, celebrat a Lleida

El COEAC col·labora amb el 1r Congrés BIT 2022, celebrat a Lleida

La Llotja de Lleida ha acollit aquest dijous 29 i divendres 30 de setembre el 1r Congrés BIT 2022 Edició Lleida, en el marc de la Fira de Sant Miquel de Lleida. L’esdeveniment està organitzat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Fira de Lleida i l’Ajuntament de Vic i, entre d’altres, amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

El Congrés de la Bioeconomia de Catalunya impulsa un desenvolupament sostenible i respectuós amb el medi ambient. La Bioeconomia és una nova oportunitat per un millor futur. La Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, va ser l’encarregada d’inaugurar el Congrés el dijous.

El primer dia es va fer una sessió participativa anomenada ‘Activem el talent per impulsar la bioeconomia’, a la que van participar 50 alumnes de les Escoles Agràries de Lleida. La degana del COEAC Conxita Villar, juntament amb el president de la demarcaió de Lleida del CETAFC José Dadon i una representant del Col·legi de Veterinaris de Lleida van formar part del jurat.

 

 

 

 

Així mateix, el vocal de Lleida Víctor Falguera, com a moderador, i la companya Anna Lluís, com a ponent, han participat en la taula rodona “L’etapa preindustrial de la bioeconomia: portar la innovació al mercat”.

La jornada del divendres 30 s’ha iniciat amb la presentació de les conclusions del 8è Congreso Forestal Español (8CFE) i del V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms, celebrat la mateixa setmana, del 26 al 29 de setembre. Les conclusions d’aquest les ha presentat la degana del COEAC Conxita Villar, en un acte que ha presentat el company Jordi Graell.

 

Documentació relacionada

  • Vídeo de la presentació de les conclusions del V Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms, per part de la degana Conxita Villar.

  • Vídeo de la taula rodona moderada pel company Víctor Falguera, amb la intervenció de la companya Anna Lluís.

Vídeo resum del 1r. Congrés BIT 2022

   

Share This Post