Inici » Àgora » Agroptima guanya el 1r premi RURALAPPS, amb una app per gestió d’explotacions agrícoles

Agroptima guanya el 1r premi RURALAPPS, amb una app per gestió d’explotacions agrícoles

Agroptima guanya el 1r premi RURALAPPS, amb una app per gestió d’explotacions agrícoles

Agroptima ha guanyat el Premi RURALAPPS, que distingeix les empreses que hagin desenvolupat una APP mòbil amb clara contribució a la millora del sector agrari, alimentari o rural. 

Agroptima és l'empresa desenvolupadora d'una aplicació mòbil i web per gestió d'explotacions agrícoles. L'empresa va néixer d'un grup d'enginyers agrònoms, tècnics agrícoles, informàtics i pagesos amb l'objectiu de facilitar la gestió de tota la informació d'una explotació agrícola. Agroptima ja compta amb més de 10.000 descàrregues i més de 200 empreses agrícoles en són clients.

El premi Ruralapps està dotat amb 3.000 € per donar un impuls a les empreses innovadors del sector agrari. Agroptima destinarà aquests fons a seguir millorant l'aplicació mòbil i a consolidar la seva xarxa comercial.

En què consisteix la innovació? L'app d'Agroptima permet portar un control diari de totes les activitats que es fan al camp des de qualsevol lloc i des del mòbil.  Des de la APP mòbil l'agricultor o tècnic pot anar anotant totes les activitats que es fan al camp, encara que no hi hagi cobertura. Un cop a casa o a l'oficina, totes les dades entrades es poden consultar des del  perfil web. Aquesta tecnologia estalvia molt de temps i fa la gestió agrícola més fàcil i àgil.

L'aplicació genera automàticament el Quadern d'Explotació oficial i també compta amb un visor SIGPAC per treballar més visualment sobre el mapa.

Agroptima té preu a partir de 99 euros + iva per agricultor i es pot provar gratuïtament durant 15 dies.

Contacte: info@agroptima.com

Més informació

Informació relacionada

Share This Post