Inici » Àgora » La companya Anna Gras, reelegida directora de l’Escola d’Agricultura de Barcelona

La companya Anna Gras, reelegida directora de l’Escola d’Agricultura de Barcelona

La companya Anna Gras, reelegida directora de l’Escola d’Agricultura de Barcelona

La professora Anna Gras ha estat reelegida directora de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB) de la UPC, segons els resultats provisionals de les votacions electròniques efectuades del 5 al 8 de novembre. Prendrà de nou possessió del càrrec el 18 de novembre, a les 10.30 hores, a la Sala de Graus de l’Escola, al Campus del Baix Llobregat (Castelldefels).

Anna Gras ha estat proclamada, el 14 de novembre, directora electe de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB), ubicada al Campus del Baix Llobregat de la UPC, a Castelldefels, després de les votacions efectuades del 5 al 8 de novembre per urna electrònica. La candidatura única d’Anna Gras ha obtingut el 75, 44 % dels vots (100% dels vots ponderats sobre vots vàlids a candidatures) d’un total de 114 vots emesos, 28 dels quals han estat en blanc. La presa de possessió tindrà lloc el dia 18 de novembre, a les 10.30 hores, a  la Sala de Graus de l’ESAB (C. Esteve Terradas, 8, Edifici D4, Campus del Baix Llobregat, Castelldefels).

Doctora enginyera agrònoma per la UPC i la Universitat de Lleida, i màster en Viticultura i Enologia, Anna Gras és professora de l’ESAB des del 1986 en l’àmbit de la fructicultura i la viticultura. Adscrita al Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia, també forma part del grup de recerca Unitat de Mecanització Agrària.

Del 2005 fins al 2013, va ser cap d’estudis de l’ESAB així com coordinadora del màster oficial de Sistemes Agrícoles Periurbans i coordinadora per la UPC del màster interuniversitari de Desenvolupament rural i cooperació a la Universitat de Saint Louis, al Senegal  i ha estat al capdavant de l’ESAB, com a directora, els darrers quatres anys.

Informació relacionada

Sala de premsa:
https://www.upc.edu/ca/sala-de-premsa/noticies/anna-gras-reelegida-directora-escola-agricultura-de-barcelona

Material gràfic en alta resolució: ftp://media.upc.edu/Anna-Gras-directora-ESAB/ 

Share This Post