Inici » Àgora » Reunió amb la Directora de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària de Barcelona (EEABB), la companya Anna Gras

Reunió amb la Directora de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària de Barcelona (EEABB), la companya Anna Gras

Reunió amb la Directora de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària de Barcelona (EEABB), la companya Anna Gras

El divendres 5 de març, la degana Conxita Villar, la delegada de Barcelona Mercè Raventós i la secretaria tècnica Maria Jesus Ortiz s’han reunit telemàticament amb la companya Anna Gras, directora de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona (EEABB), de la Universitat Politècnica de Catalunya, un de les escoles que participa en el Màster Interuniversitari en Enginyeria Agronòmica , l’únic que habilita per exercir la professió d’enginyer/a agrònom/a.

Seguint amb la roda de reunions amb els directors/es de les diferents escoles que imparteixen el màster, s’ha organitzat aquesta sessió per a buscar sinèrgies entre ambdues institucions i intercanviar impressions sobre l’actualitat de la titulació. En aquest sentit, a la reunió s’ha parlat de com col·laborar, coincidint en la necessitat de promocionar la figura de l’enginyer agrònom. A més, s’ha aprofitat la trobada per a debatre sobre el proper Congrés Nacional d’Enginyers Agrònoms que tindrà lloc a Lleida al 2022.

En definitiva, les dues entitats s’han posat a disposició per a mantenir una relació estreta i sumar forces per a dur a terme actuacions que afavoreixin la professió.

Share This Post