Inici » Àgora » Conveni de col·laboració amb Agència de Qualificació dels Professionals de l’Enginyeria (AQPE)

Conveni de col·laboració amb Agència de Qualificació dels Professionals de l’Enginyeria (AQPE)

Conveni de col·laboració amb Agència de Qualificació dels Professionals de l’Enginyeria (AQPE)

Signat un conveni de col·laboració entre AQPE i el Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

El dia 29 d’abril el Col·legi i Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i l‘Agència de Qualificació dels Professionals de l’Enginyeria (AQPE) van signar un conveni de col·laboració. La degana del Col·legi  i presidenta de l’Associació (AEAC), Silvia Burés, i el president de la Fundació Privada AQPE, Oriol Altisench, es van reunir per formalitzar la proposta de col·laboració.

El conveni té l’objectiu d’establir un marc de col·laboració entre les parts per potenciar i afavorir la certificació dels professionals de l’enginyeria. Entre les principals avantatges es presenta:

  • Oferir la condició de Member de forma gratuïta a tots els nous col·legiats del COEAC i els nous associats de l’AEAC que s’haguin donat d’alta al 2019, amb les mateixes condicions que qualsevol altre Member.
  • El Col·legi, Associació i l’AQPE  es comprometen també a fer difusió dels avantatges aconseguits com a Member, amb una campanya divulgativa.

D’aquesta manera es pretén que la tasca professional dels enginyers/es agrònoms/es rebi un reconeixement internacional, a més de facilitar l’inscripció dels col·legiats/des i associats/des en l’organisme que ho certifica.

Share This Post