Inici » Àgora » MEMBER de l’AQPE, participa a l’enquesta i guanya una tablet

MEMBER de l’AQPE, participa a l’enquesta i guanya una tablet

MEMBER de l’AQPE, participa a l’enquesta i guanya una tablet
Enquesta MEMBER AQPE, volem conèixer la teva opinió!

Només seran uns minuts i entre tots els participants sortejarem una Tablet Samsung Galaxy Tab A 10.1″ FullHD Wi-Fi 16GB (o similar segons estoc, valorada en 200 €)

Com a Member de l’AQPE et demanem que contestis aquesta enquesta perquè volem conèixer la teva opinió per analitzar com es valora la Certificació PE, Professional Engineer, de l’AQPE.

Amb els resultats d’aquesta enquesta es valoraran i prioritzaran les activitats i les acciones de l’AQPE. També servirà de referència per definir el pla d’evolució de la certificació i per estudiar l’oportunitat d’oferir nous serveis per als professionals de la enginyeria, en general, i als Members de l’AQPE, en particular.

Omple l’ENQUESTA i participa en el SORTEIG!
AQPE (Agency for Qualification of Professional Engineers) és una Fundació Privada que integra les principals institucions professionals d’enginyeria, que agrupen 50.000 enginyers. Té com a objectius la certificació dels professionals de l’enginyeria en funció dels coneixements acreditats i l’experiència professional en les diferents especialitats, classificats en àmbits d’actuació, segons procediments de certificació objectius i estandarditzats, així com la promoció de la convergència internacional, principalment europea, els sistemes de qualificació empleats i del seu reconeixement mutu.

Si et vols posar en contacte amb l’AQPE, envia un email a secretaria@aqpe.org

Share This Post