Inici » Àgora » El COEAC present a la fira UdLTreball 2019

El COEAC present a la fira UdLTreball 2019

El COEAC present a la fira UdLTreball 2019

El dia 9 de maig es va celebrar la fira del treball organitzada per la Universitat de Lleida als campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari ETSEA i al campus Cappont. El Col·legi va assistir i va muntar un stand a l’edifici 2 del campus ETSEA, juntament amb el Col·legi de Tècnics Agrícoles i Forestals (CETAFC) i el Col·legi de Veterinaris.

Entre altres, es van explicar els serveis i avantatges que implica formar part del Col·legi i Associació d’Enginyers  Agrònoms. Alguns alumnes van acudir a l’stand per aclarir  dubtes  sobre la professió i interessar-se per treballar en el sector agroalimentari com a professionals de l’enginyeria agronòmica. Es va oferir la possibilitat als estudiants de formar part del col·lectiu com a preassociats/des per tal de notificar-los sobre les novetats al sector, a més dels serveis com són la borsa de treball, o l’assessorament.

Així mateix es va aprofitar per presentar la nova modalitat del Màster Interuniversitari en Enginyeria Agronòmica (MENAG) que s’imparteix a ETSEA al curs vinent 2019-2020, el qual incorpora la novetat de poder cursar assignatures a altres universitats del territori. Aquesta opció fa que la diversitat de coneixements adquirits amplii la visió general que et dona la titulació en enginyeria agronòmica.

Des de fa dos anys el Col·legi amb la col·laboració i patrocini de l’IRTA convoca el Premi d’Execel·lència al millor Treball Final de Màster de la titulació MENAG. A la fira de l’ocupació es va informar sobre la convocatòria del premi.

En general, va resultar una jornada profitosa on vam poder entrar en contacte amb futurs professionals del sector i comunicar-lis que estem a la seva disposició i que junts podem canviar el món.

Share This Post