Inici » Àgora » Convocatòria tres nous Focus Groups EIP-AGRI

Convocatòria tres nous Focus Groups EIP-AGRI

Convocatòria tres nous Focus Groups EIP-AGRI

La Comissió Europea ha obert el termini per a la presentació de candidatures per formar part de tres nous FOCUS GROUPS de la Xarxa Europea per a la Innovació (European Innovation Partnership “Agricultural Productivity and Sustainability”, EIP-Agri). S’espera que els grups presentin els seus resultats i recomanacions el mes d’octubre del 2022.

Temàtiques

Les temàtiques dels nous Focus Grups són les següents (s’indica la data de la primera reunió de cada grup, a la qual les persones que estiguin interessades han de poder assistir obligatòriament):

  •  Maneres sostenibles de reduir l’ús de pesticides en la producció de fruites de pinyol i d’os. 1a reunió: 23-24 març 2022
  •  Eines digitals per a la gestió sostenible de nutrients. 1a reunió: 15-16 març 2022
  •  Aigua: Solucions basades en la natura per a la gestió de l’aigua en el context de canvi climàtic. 1a reunió: 22-23 març 2022

Perfil persones

El perfil de persones que es cerquen per formar part d’aquests Focus Grups són agricultors/es, assessors/es, científics i altres actors rellevants. Hi ha un especial interès per incloure representants de productors agraris i forestals. Les persones que presentin la seva candidatura han de poder expressar-se correctament en anglès.

Termini

El termini per presentar les candidatures és dimarts 11 de gener de 2022, abans de les 23:59 hrs CET (hora de Brussel·les).

Més informació

Per a més informació sobre aquestes noves convocatòries podeu consultar el document on s’explica les tasques d’aquests Focus Grups.

Document

Share This Post