Inici » Àgora » Visita dels companys de Lleida al celler Castell d’Encús

Visita dels companys de Lleida al celler Castell d’Encús

Visita dels companys de Lleida al celler Castell d’Encús

El passat dissabte 11 de desembre els companys de Lleida van fer una sortida on van visitar el Celler Castell d’Encús.

Aquest, es tracta d’un celler singular, situat al mig dels Pirineus Catalans, a la població de Talarn (Lleida) i forma part de la D.O. Costers del Segre.

Les seves vinyes se situen a més de 1.000m d’altura i les fermentacions es realitzen en trulls de pedra del segle XII combinant aquest procés amb fusta i acer. També destaca per la tecnologia  avançada i per la seva voluntat de recerca, experimentació i preservació del medi ambient.

El propietari del celler Raül Bobet, va fer que la visita estigues molt bé gràcies a la seva atenció en tot moment. Durant la visita va transmetre tot el coneixement obtingut arran d’estar al capdavant de la bodega. També va resoldre tots els dubtes que  van sorgir.

Per a acabar la visita, se’ns va oferir un tast de vins en procés d’elaboració i finalment, vam visitar els exteriors de la bodega, on s’hi poden trobar els cups de pedra del segle XII on s’hi fermenten alguns dels vins del celler. També vam poder visitar les restes de monestir de la finca.

Es va acabar la jornada en un restaurant de la zona, on els col·legiats assistents van poder aprofitar per a enfortir les relacions i crear nous llaços de confiança amb nous col·legiats.

Els col·legiats assistents, van estar molt contents amb la visita.

 

Share This Post