Inici » Àgora » Crònica de la visita tècnica a Agromillora

Crònica de la visita tècnica a Agromillora

Crònica de la visita tècnica a Agromillora

Divendres passat, 22 de setembre, va tenir lloc la visita tècnica a Agromillora, organitzada pel col·legi, que va comptar amb una quinzena de companyes i companys assistents.

Per començar, el CEO d’Agromillora, l’enginyer agrònom Jordi Mateu, ens va fer una presentació: va oferir-nos unes paraules de benvinguda i una breu explicació sobre l’empresa.

A continuació, el company Ignasi Iglesias, technical and development manager d’Agromillora, ens va fer una exposició sobre els models agronòmics en conreus llenyosos proposats per Agromillora: l’eficiència i la sostenibilitat com a full de ruta; el material vegetal i l’agronomia com a pilars dels sistemes productius. Un material vegetal amb garantia sanitària i genètica és la base per una producció eficient. Aquesta explicació va ser molt interessant i ens va posar en context abans de seguir amb la visita. Visualitza aquí la presentació de diapositives del company

Després, vam visitar les instal·lacions, on es va poder veure tot el procés productiu, des del cultiu in vitro fins al planter, per conèixer el funcionament i gestió dels següents centres:

  • El Rebato, laboratoris de propagació “in vitro”, hivernacles d’aclimatació i producció.
  • Monistrol: centre de materials inicials.
  • Monistrol: centre de producció i expedició

Per finalitzar, va tenir lloc un dinar, esponsoritzat per Agromillora, en el qual vam tenir l’oportunitat de continuar xerrant sobre la temàtica i d’altres temes relacionats amb el col·lectiu.

En general, la valoració va ser molt positiva i molt interessant. Moltes gràcies als assistents i a Agromillora per la disposició i la bona atenció!

Galeria de fotos de la visita

       

Share This Post