Inici » Àgora » La companya Rosa Maria Poch recull la Medalla Narcís Monturiol

La companya Rosa Maria Poch recull la Medalla Narcís Monturiol

La companya Rosa Maria Poch recull la Medalla Narcís Monturiol

La companya Rosa Maria Poch recull la Medall Narcís Monturiol, amb 9 investigadores i investigadors més, al Palau de la Generalitat

La companya Rosa M. Poch Claret, catedràtica d’Edafologia i Química Agrícola de la Universitat de Lleida (UdL), ha rebut aquest dimecres a Barcelona la Medalla Narcís Monturiol que atorga la Generalitat de Catalunya al mèrit científic i tecnològic, al costat de 9 personalitats més. La placa Narcís Monturiol ha estat per a la Fundació Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, ha presidit l’acte de lliurament a l’Auditori del Palau de la Generalitat.

Rosa Maria Poch és enginyera agrònoma, professora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV) de la UdL des de l’any 1992 és presidenta del Panell Intergovernamental de Sòls (ITPS) de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) i de la secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), així com membre honorària de la Unió Internacional de Ciències del Sòl (International Union of Soil Sciences-IUSS). La seva tasca investigadora se centra en la gènesi i micromorfologia de sòls, així com en temes de degradació, conservació i maneig sostenible en el marc del canvi global.

Font: Web govern.cat

 

Share This Post