Inici » Àgora » Digitalització i Sostenibilitat: un binomi indivisible – Acte amb la col·laboració del COEAC

Digitalització i Sostenibilitat: un binomi indivisible – Acte amb la col·laboració del COEAC

Digitalització i Sostenibilitat: un binomi indivisible – Acte amb la col·laboració del COEAC

El COEAC va col·laborar amb l’acte que va tenir lloc el passat 22 de novembre a Sant Sadurní d’Anoia, organitzat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès i Treball Talent Tecnologia. Sota el nom “Digitalització i Sostenibilitat: un binomi indivisible”, la jornada va comptar amb diverses ponències molt interessants.

La regidora de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia Meritxell Borràs i la consellera del Consell Comarcal de l’Alt Penedès Cristina De la Cruz van donar la benvinguda i van presentar l’acte.

A continuació, va ser el torn del company Fernando Ortega, com a President de la Comissió d’Indústries Agroalimentàries del COEAC, que va fer una ponència sota el títol “La sostenibilitat repte estratègic del sector agroalimentari”.

Després, la consultora d’Indústria 4.0 Maria Oliva va parlar dels “Instruments de suport per a la Digitalització de processos industrials amb tecnologies 4.0”.

Un cop fetes aquestes ponències, es va iniciar una taula rodona de casos d’èxit, sobre bones pràctiques empresarials en digitalització (amb 4 empreses de l’Alt Penedès), moderada per la consellera comarcal De la Cruz.

Seguidament, es va fer la presentació de l’Oficina Accelera Pime Rural a l’Alt Penedès.

L’acte va concloure amb unes paraules de Xavier Lluch, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

   

Share This Post