Inici » Àgora » Gestió de dejeccions i nitrògen. Activació nou apartat de Plans de gestió a eDERAN

Gestió de dejeccions i nitrògen. Activació nou apartat de Plans de gestió a eDERAN

Gestió de dejeccions i nitrògen. Activació nou apartat de Plans de gestió a eDERAN

Ja està disponible el nou apartat de Plans de gestió a eDERAN, que permet l’elaboració i presentació de plans de gestió de dejeccions ramaderes per a explotacions ramaderes, per a centres de gestió de dejeccions i per a gestors de residus.

Podeu accedir a l’aplicació des de la web eDERAN del DACC, on trobareu informació amb vídeos i preguntes freqüents que anirem actualitzant. Us adjuntem el manual d’usuari de l’apartat de Plans de gestió de l’eDERAN.

Per accedir a eDERAN, necessiteu una identificació digital; que si sou una empresa, haurà de ser amb el certificat digital d’empresa, i si sou una persona física, podeu accedir amb IdCat Mòbil (per entrar escollir l’opció “VÀLID”) o bé també utilitzar un certificat digital.

Si sou tècnics habilitats podreu veure i modificar els plans de gestió de les explotacions ramaderes a les que teníeu accés amb l’anterior aplicació GDN.

Els titulars d’una explotació ramadera, quan entrin a eDERAN veuran el Pla de gestió de la seva explotació. Tingueu en compte que l’estat de tots els plans de gestió s’ha carregat com a “aprovat”, perquè correspon a la capacitat de bestiar aprovada, però no indica necessàriament que aquell Pla de gestió sigui correcte. En cas que hagin de modificar el seu Pla de gestió i vulguin autoritzar a una entitat o un tècnic per a què el presenti, ho han d’indicar a l’apartat “Vinculacions” de l’eDERAN.

Els titulars d’una explotació agrícola, quan entrin a eDERAN veuran l’apartat de Gestió de terres, on trobaran la informació de les seves terres i, a part de veure a quin Pla de gestió estan cedides, podran utilitzar les noves funcions de treure les seves terres d’un Pla de gestió o indicar que estan interessats en rebre dejeccions ramaderes utilitzant l’opció “promocionar”. En cas que vulguin autoritzar a una entitat o un tècnic per a què faci alguna d’aquestes accions en nom seu, ho han d’indicar a l’apartat “Vinculacions” de l’eDERAN.

Una de les novetats que incorpora eDERAN és l’enviament d’avisos, per exemple, en cas que les terres constin cedides en més d’un Pla de gestió els agricultors/es poden rebre un correu electrònic per a que puguin decidir a quin Pla de gestió volen cedir les seves terres per aplicar-hi dejeccions.

Si teniu dubtes o necessiteu algun aclariment, teniu a la vostra disposició la bústia de correu electrònic ederan.accioclimatica@gencat.cat

Més informació

Web gencat DACC. Nova plataforma de gestió de dejeccions ramaderes i la fertilització eDERAN

Infografia informativa eDERAN (format PDF)

     

Share This Post